Jdi na obsah Jdi na menu
 


NOVINKY

2024

2.2.     Informace k závodu memoriál Františka Jaroše

             z důvodů naplnění kapacity závodníků v obou kategoriích, nepříjmáme další závodníky.

           děkujeme :)

______________________________________________________________________________________________________

15.1. Přidány propozice a přihláška  na závody Memoriál F. Jaroše. Propozice závodu Memoriál Jaroše 2024.pdf      prihlaska-na-závody Jaroš_zko-netolice.xlsx

________________________________________________________________________________________________________

2023

17.11. Výcvikový den na Jáně


Výcvikový den na Jáně
Po zářijovém prodlouženém výcvikovém víkendu na Žíchovci jsme se domluvili, že by nebylo špatné využít volný den v listopadu na setkání a trochu se zamyslet, co bude třeba přes zimu vylepšit ve výcviku. A tak se také stalo.
17.11. Jsme se sešli kolem deváté na cvičáku. Vypadalo to, že se příroda proti nám postavila (déšť vítr), ale v průběhu dopoledne vykouklo sluníčko a ač byl studený vítr, bylo krásně až do večera.
 Den byl rozdělený do několika fází. Dopoledne byly poslušnosti ve dvojicích a pak socializační ve skupině. Ty měla na starost Stáňa. Aby nebyla ostatním dlouhá chvíle, pro zrovna necvičící byl připraven parkur z Agility, kde Aneta (cvičitelka ze Strakonic) vysvětlovala a pomáhala s nácvikem překážek. A pokud se zdálo někomu, že nemá co dělat, měl možnost pod vedením instruktorky Lenky cvičit za klubovnou jednotlivé cviky poslušnosti, které dělají třeba potíže (aport, polohy atp.)
Při obědě si mohli zúčastnění popovídat o zkušebních řádech, nebo se vyhodnocovalo cvičení, co by se dalo vylepšit a jak.
V jednu hodinu přijel figurant Jirka Konvička, který se ujal obran a cvičil se zájemci co potřebovali. Kdo nedělal obrany, mohl pod vedením Lenky na stopu, kde si zkoušeli základy stopování.
Po skončení odpoledního výcviku se rozdělal oheň a opekly buřty a popovídali jsme si o všem možném.
Po celou dobu měli všichni možnost se občerstvit, o kuchyň se vzorně starala Liduška , teplý nealko punč a svařák chutnal všem, bramboračka, guláš a všechny ostatní dobroty, co se přivezly, tak se snědly. Po páté se začali všichni pomalu rozjíždět domů.  
Podle ohlasů to vypadá, že takové setkání není na Jáně poslední.
Zapsala Stáňa Kutheilová. Foto

29.10.2023 Zkoušky MZŘ a NZŘ rozhodčí Petr Veselka za ZKO nastoupili a zkoušku úspěšně složili Jana Motyková s Free Hope zkoušku ZZO, Adélka Rehanslová s Baileys zkoušku ZZO a Jana Baxová s Jerrym zkoušku IFH-V. Gratulujeme. Foto. 

27.5.2023 Netolický jarmark,  soutěž Sympaťák Města Netolice, ukázka výcviku.

 

18.2. 23.ročník Memoriálu F. Jaroše     rozhodčí  - D. Havlová  

figurant - J. Frank

kategorie ZZO 

1.m. L. Sellnerová -  Casper       2.m. R. Houška - Claire   3.m. I. Vajsarová - Lapka

4.m. P. Beránková - Kora        5.m. J. Baxová - Jerry    6.m. P. Pátková - Dior

7.m. M. Novák - Rasty   8.m. S. Boháčková - Thora  9.m. P. Beránková - Nancy

kategorie ZVV1

1.m. H. Kozojedová - Bongo    2.m. S. Kutheilová - Fram   3.m. J. Konvička - Antrax

4.m. L. Voračka - Charlota   5.m. J. Cinádrová - Yalfa   6.m. Z. Adamová - Ultimo

7.m. V. Marková - Ben        8.m. E. Cinádrová - Vespa

Foto - https://zkonetolice.rajce.idnes.cz/Memorial_Frantiska_Jarose_2023/

 

 

4.2.  Členská schůze.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

2022

30.10. Zkoušky ZOP a ZPU1 rozhodčí D. Havlová, I. Vajsarová Lapka - ZOP, P. Pátková Dior -  ZPU 1 , H. Klímová Chany - ZPU 1, S. Kutheilová Fram - ZOP. Gratulujeme.

16.10. Zkoušky NZŘ a MZŘ rozhodčí M. Zborka, M. Novák Rasty - BH-VT, I. Vajsarová Lapka - FPr1, S. Kutheilová Fram FPr 2. Gratulujeme.

5.6. Zkoušky NZŘ a MZŘ rozhodčí M. Zborka, L.Sellnerová Casper - UPr1, P. Pátková Dior - FPr3, S. Kutheilová Fram  - FPr1, H. Klímová Chaniela IFH -V, I. Vajsarová Lapka - ZZO. Gratulujeme.

21.5. Ukázka výcviku a Sympaťák Netolic

26.2. Memoriál F. Jaroše - rozhodčí D. Havlová , foto

výsledky kategorie ZZO             

 1. místo M. Voldřichová  Yuki

2. místo L. Sellnerová  Casper

3.místo D. Prošek Floor

4.místo L. Fidlerová Chum Lee

5.místo P. Beránková Kora

6.místo M. Novák Rasty

7.místo J. Králíčková Ráchel

8.místo N. Palivcová Chilly

výsledky kategorie ZVV1

1.místo H. Horáková Calypso

2.místo L. Šveráková Kofila

3.místo V. Vysokomýtská Chardonny

4.místo J. Cinádrová Yalfa

5.místo L. Turek Gira

6.místo M. Novoměstská B Marco

7.místo E. Cinádrová Vespa

8.místo V. Marková Ben

9.místo F. Kutheil Britany

10.místo H. Kozojedová Bongo

11.místo S. Kutheilová Fram

 

2021

3.10.2021 Zkoušky

NZŘ a MZŘ rozhodčí  Milan Zborka , zkoušku složili R. Houška s Claire ZZO1, J. Baxová s Arya BH-VT a s Jerrym FPr3, D. Prošek s Floor BH-VT, L. Voračka s Charlot IGP2, H. Klímová s Chanielou FPr3, L. Sellnerová s Casperem FPr2, P. Pátková s Diorem FPr2. Foto. 

2.10. 2021 Seminář agility s Terkou Vacíkovou. Foto.

13.6.2021 Zkoušky NZŘ a MZŘ rozhodčí Petr Tůma. zkoušku složili M. Novák s Rastym ZZO1,  P. Pátková s Diorem ZZO1, L. Voračka s Charlot ZM, S. Kutheilová s Framem SPr1, J. Rubenwolf  s Cher SPr1, L. Sellnerová s Casperem  ZM. Foto.

 

 

--------------------------------------------

 

19.9. Ukázka výcviku pro motorkářský sraz na autokempu Podroužek. Moc děkujeme zúčastněným psovodům za prezentaci naší práce se psy. Video. Foto.

 

19.9. Zkoušky NZŘ a MZŘ rozhodčí Ing V. Petrů, zkoušku složili M. Novák s Rastym ZZO, H.Klímová s Chany ZZO1, BH-VT O. Zádamská s Bakem, J. Motyková s Erasinou, ZVV1 - L. Voračka s Charlot, S. Kutheilová s Frameme, F. Kutheil s Britany, FPr1 L. Sellnerová s Casperem, gratulujeme úspěšným. Rozhodčí zkoušky hodnotil jako výborně z organizované a pochválil psovody za sportovní chování. 

Foto.

 

8.6. Sranda závod a ukončení výcvikové sezony , opékali se buřty a závod proběhl pod taktovkou Stáni Kutheilové, byla výborná nálada. Foto.

 

 

1.5. Zkoušky NZŘ a MZŘ, za přísných hygienických podmínek proběhli zkoušky na 2 skupiny podle NZŘ - ZZO složili L. Voračka , J. Králíčková  , L. Štěpánová, D. Prošek, ZZO1 L. Sellnerová. Skupina MZŘ - BH-VT složili J. Rubenwolf, P. Pátková. FPr 2 Z. Jilečková.  Děkujeme všem za hladký průběh zkoušek , který pochválila i paní rozhodčí Lea Šveráková. Foto.

 

23.2. Memoriál Fr. Jaroše  - Výsledky -  Kategorie ZVV1 - 1.m V. Marková - Ben, 2.m J. Bártová - Akim, 3.m Z. Blažková - Hesi. Kategorie ZZO - 1.m L. Voračka - Charlota, 2.m L. Sellnerová - Casper, 3.m. K. Soukalová - Hati, 4.m H. Klímová - Chaniela, 5.m D. Prošek - Floor, 6.m Z. Bandíková - Dark, 7.m Z. Blažková - Bady 8.m M. Štěpaníková - Aura. Foto. Video z fotek. 

           

28.1. Přidány propozice na Memoriál F. Jaroše 23.2.2020, kategorie ZVV1 a ZZO, rozhodčí L. Šveráková, figurant J. Frank.   

 

 

11.1. SRANDAMAČ  -  závod pod taktovkou Stáni Kutheilové a Luboše Voračky proběhl ve velmi přátelské atmosféře, závodníci se rozdělili do družstev a začali bojovat o vítězství, děkujeme za hojnou účast. Foto.   Video z fotek.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

_dsc0018.jpg

2.11. Zkoušky KJ Brno rozhodčí Mgr Dana Havlová, za ZKO nastoupili a zkoušku ZOP úspěšně složili 

P. Pátková s Diorem, R. Houška s Claire, D. Prošek s Floor, L. Sellnerová s Casperem, J. Králíčková s Rachel. Gratulujeme. 
Děkujeme všem, kteří přispěli k hladkému průběhu zkoušek a které i rozhodčí ohodnotila za výborně připravené . Foto.    Video z fotek. 

6.10.  Zkoušky NZŘ a MZŘ rozhodčí Ing Lea Šveráková,  za ZKO nastoupili a zkoušku úspěšně  složili

H. Klímová s Chanielou - BH-VT, L. Pecha s Advinem - BH-VT, T. Vondrková s Idarem - SPr2, R. Houška s Claire - ZZO, P. Pátková s Diorem - ZZO. J. Motyková s Rozinkou ZZO, O.Zádamská s Backem - ZZO. Gratulujeme. Děkujeme všem, kteří přispěli k hladkému průběhu zkoušek.  které i rozhodčí ohodnotila za výborně připravené . Foto.

11.8. Ukázka výcviku na Netolických dostizích koní. Foto.  Video z fotek.  

7.7. Parádní výlet do ZOO Tábor Větrovy. Počasí nám přálo a k tomu bezvadná parta co více si přát ,  snad jedno, aby nás příště vyrazilo více lidí i pejsků. Foto. 

Video z fotek.

5.7 - 6.7.  Proběhl výcvikový víkend na cvičáku na Jáně. Trénovali jsme stopy, poslušnost a také proběhly večerní obrany. Foto. 

30.6. Ukončení výcvikové sezóny Sranda závodem. Foto. Video z fotek.

29.6. Obdržel dlouholetý člen klubu Lubomír Voračka Čestné uznání ČKS , za dlouholetý přínos kynologii. _dsc0780.jpg

18.5. Soutěž Netolický sympaťák , v kategorii MINI sympaťák nastoupilo 5 soutěžících a všichni byli Vítězové , v kategorii Dorost vyhrála sympatická dvojice Kamila Ziková s border kolií Badem, kategorii Dospělý vyhrál  Ivan Hájek a leonberger Benny. Foto. 

18.5. Ukázka výcviku na Netolickém řemeslném Jarmarku. Děkujeme všem zúčastněným členům ZKO. Foto.

18.5. Zkoušky NZŘ a MZŘ rozhodčí M. Pejša , za ZKO nastoupili a úspěšně složili zkoušku ZZO - Lukáš Pecha s Adwinem, Zuzka Blažková s Badem . Gratulujeme. Foto.

8.5. Proběhl výstavní seminář s Ivetou Novákovou. Seminář byl teoretický, ale hlavně praktický pro pokročilé, ale i začínající vystavovatele. Za cenné rady moc děkujeme Iveto. Foto. Video z fotek. 

27.4. Zkoušky KJ Brno za ZKO nastoupili a úspěšně zkoušku splnili - L. Pecha a Advin - ZOP, Z. Blažková a Bad - ZOP . Gratulujeme .  Foto. 

6.4. Zkoušky nanečisto. Foto. Video z fotek.

29.3. Ukázka výcviku pro děti Noc s Andersenem, dětem jsme představili jednotlivá plemena, ukázali jsme jak umí pejsci poslouchat a nakonec bylo překvapení v podobě obrany psovoda a dětí před lumpem. Moc děkujeme zúčastněným členům ZKO a figurantovi Honzovi. Foto. Video z fotek.

24.3. Stopařský seminář s MvDr T. Buriánovou. Seminář byl přínosem nejen pro začátečníky , ale i pokročilejší stopaře, po celý den vládla výborná nálada.  Moc děkujeme za cenné rady ohledně stopování Táni.  Foto.  Video z fotek.

23.2. Memoriál F. Jaroše , rozhodčí L. Šveráková , figurant J. Neužil, foto.

výsledky kategorie ZZO -

1.m T. Reindl - Rita - 93b - 55/38

2.m L. Pecha -  Advin - 88b - 52/36

3.m M. Voldřichová - Yuki - 87b - 54/33 

4.m K. Soukalová - Hati - 82b - 55/27

5.m J. Baxová - Jerry - 77b - 51/26

6.m H. Sieberová - Tedy - 65b - 38/27

7.m Z. Blažková - Budy - 62b - 39/23

výsledky kategorie ZVV1

1.m P. Majer - Atos - P82, O96 - 178b

2.m C. Ryneš - Morris - P87, O86 - 173b

3.m J. Haniš - Benefit - P90, O81 - 171b

4.m V. Marková -  Ben - P79,O87 - 166b

5.m T. Vondrková - Idar - P74, O86 - 160b

6.m M. Voldřichová - Čaky - P83, O61 - 144b

7.m F. Kutheil - Hesi - P82, O49 - 131b

8.m J. Bártová - Akim - P71, O0 - 71b 

 

11.2. Přidány akce klubu na rok 2019. 

11.2. Přidány propozice a přihlášky na závody Memoriál Fr. Jaroše 2019

12.1. SRANDAMAČ  -  závod pod taktovkou Stáni Kutheilové a Luboše Voračky proběhl ve velmi přátelské atmosféře, závodníci se rozdělili do družstev a začali bojovat o vítězství, děkujeme za hojnou účast. Foto.  

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018

4.11. Proběhly zkoušky dle řádu KJ Brno rozhodčí D. Havlová, za ZKO Netolice nastoupili a zkoušky  ZOP složili H. Klímová s Chany , O. Zádamská s Backem , V. Růžička s Luckym , S . Kutheilová s Ritou složili  zkoušku ZPU - 2 , všem moc gratulujeme. Paní rozhodčí přípravu zkoušek hodnotila výborně, děkujeme všem , kteří se na přípravě podíleli. Foto.  

30.9. Proběhly zkoušky dle NZŘ a MZŘ rozhodčí J. Hlaváč, za ZKO Netolice nastoupili H. Hájková s Mufem a složili zkoušku ZZO1 a S. Kutheilová s Ritou a složili zkoušku FPr1, oběma moc gratulujeme . Pan rozhodčí přípravu zkoušek hodnotil velice kladně, děkujeme všem kteří se na přípravě podíleli. Foto.

2.9. Zahájení podzimní výcvikové sezóny. Foto.

1.9. Proběhla ukázka výcviku na Netolických dostizích koní. Foto. 

5.8. IX Vltavotýnská krajská výstava psů. Foto.

H.Klímová - Chaniela - V1, VT, KV

P. Pátková - Dior - VN1, VT

H. Matějeková - Jupík - V1, VT , 1m Chovatelská skupina, 2m Nej veterán,

J. Borovková - Bellami - V1

R. Houška - Claire - N1

2.7. Výlet do ZOO Tábor Větrovy a rozhledna Hýlačka. Foto. 

24.6. Ukončení výcvikové sezóny + srandazávod.

Foto. 

1.6 Do infa  přidán seznam na termíny sekání trávy

19.5.2018 ​Soutěž " Sympaťák" Města Netolice.

Foto.  

19.5.2018 ​Slavnosti Města Netolice - ukázka výcviku psů . Foto. 

 

10.3.2018 ​Proběhl stopařský seminář s MVDR T. Buriánovou, dozvěděli jsme se spoustu cenných rad ohledně stopování, Táni moc děkujeme. Foto. 

Video z fotek.

​1.3.2018  ​Přidán do infa Jihočeský kynologický kalendář. 

24.2.2018 ​18.ročník Memoriálu F.Jaroše 

Foto  . Video z fotek. 

​výsledky kategorie  -

 ​ZZO

​1.m T. Reindl  Rita - 90bodů  /54+36/

​2.m H. Klímová  Ishty Durnitor - 90bodů /54+36/ nejlepší poslušnost

​3.m H. Hájková Muf - 88bodů /54+34/

4.m M. Voldřichová Yuki - 86bodů /49+37/

​5.m P. Průchová Čoki - 75bodů /48+27/

6.m H. Sieberová Tedy - 69bodů /51+18/

​7.m Z. Bandíková Dark od Minurky - 62bodů /48+14/

výsledky kategorie 

ZVV1

​1.m V. Kubát Maya Mi-Ji - P95, O98 - 193bodů nejlepší obrana

​2.m R.Bínová Bora Catalio Mikels - P88, O89 - 177bodů

3.m M. Voldřichová - Čaky - P82, O69 - 151bodů

4.m V. Marková - Ben - P75, O75 - 150bodů

5.m J. Bártová - Akim Anděl noci - P78, O72 - 150bodů

6.m R. Popelka Yago Fihrak - P0, O93 - 93bodů

7.m R. Popelka Zir Fihrak - P0, O91 - 91bodů

8.m F. Kutheil Hesi Rapačov - P87, O0 - 87bodů

9.m J. Haniš Benefit od Tur,rybníků - P84, O0 - 84bodů

10.m L. Hlochová Lexi Vikar - P75, O0 - 75bodů 

 

 

 

31.1.2018 ​Přidány propozice a přihláška na závody Memoriál Fr. Jaroše 2018.

13.1.2018 ​Proběhl již tradiční novoroční Srandamač , kterého se zúčastnilo 12 dospělých závodníků a 3 děti. Za organizaci a posouzení děkujeme Stáně Kutheilové, Lubošovi Voračkovi a Pepovi Rubenwolfovi.  Foto. _dsc0018.jpg_________________________________________________________________

11.11.2017 ​Zkoušky ZOP a ZPU1 rozhodčí Mgr. D. Havlová. J. Motyková s Enii splnili zkoušku ZOP a H. Klímová s Ishty  splnili zkoušku ZPU 1, gratulujeme. FOTO.  

5.11.2017 ​Podzimní pečení buřtů a ukázka výcviku agility. Za ukázku děkujeme Andree Smolkové s Miou. 

14.10.2017 ​ Zkoušky NZŘ a MZŘ rozhodčí Ing. V.Petrů. H. Hájková s Mufem splnili zkoušku ZZO, gratulujeme. FOTO.

3.9. 2017  ​Zahájení podzimní výcvikové sezóny. FOTO.

20.8.2017 ​ Ukázka výcviku a výstava psů na dostizích koní v Netolicích. FOTO. 

​6.8.2017 8. Krajská výstava psů Týn /Vltavou - netolická výprava - H. Matějeková ​ - Česká národní cena 3.místo, ​Nejlepší veterán 1.místo, FCI skupina 2.místo. H. Klímová - Nejlepší dorost 1.místo. J. Borovková - Chovatelská skupina 3.místo,gratulujeme.  FOTO.

11.6. 2017 ​ Seminář poslušnosti s Martou Pochmannovou. FOTO.

​20.5.2017 Soutěž Sympaťák roku 2017, v kategorii děti do 6 let vyhrála Adélka Rehanslová s Chanielkou. Gratulujeme. FOTO.

20.5.2017  Ukázka výcviku na řemeslném jarmarku v Netolicích. FOTO.

13.5.2017 ​Zkoušky dle NZŘ a MZŘ rozhodčí Mgr F. Zimek. P. Průchová  s Čoki  splnila zkoušku ZZO, gratulujeme. FOTO.

​29.4.2017  ​Proběhla na cvičáku brigáda. FOTO.

22.4.2017  Zkoušky dle NZŘ a MZŘ rozhodčí Ing. V.Petrů.  H. Klímová s Gracií a Ishty splnili zkoušku ZZO1, gratulujeme. FOTO. 

​25.2.2017  Výsledky  ZZOZVV1 a fotky z Memoriálu F. Jaroše . Za ZKO nastoupili  v kategorii ZZO + doplněk  Z. Jilečková 1.místo, P. Průchová 2.místo, H. Klímová 3.místo, S Kutheilová 7.místo, K Zborníková 8.místo. V kategorii ZVV1 H. Klímová 2.místo, gratulujeme. FOTO.

​14.1. 2017  Srandamač - Téma znělo cesta na Severní pól. Zúčastnilo se 12 psů a byly 3 expedice - Zmrzliny, Eskymáci a Vlci. V tomto pořadí také Severní pól dobyly. Děkujeme organizátorům a účastníkům​. FOTO.

​-----------------------------------------------------------------------

​Výsledky Memoriálu F.Jaroše 2016 - ZOP

​                                                            ZVV1