Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závody Rožmitál pod Třemšínem

24. 1. 2009

 Rožmitál pod Třemšínem 24.1.2009 

I dnešní den se domluvila naše Netolická parta, že vyrazíme na stokilometrů vzdálený závody, na které nás pozvala Lenka Novotná za klub Rožmitál pod Třemšínem. Ani jeden z nás ráno v pět když jsme vyráželi, netušil jak naše mise bude úspěšná 

Obrazek

S Lenkou jsme se všichni sešli za Pískem u benzíny a za ní jsme frčeli, až na krásnej cvičák ve Volenicích. Počasí nám přálo, když teda vyšlo sluníčko. Hned jsme se zapsali popovídali a v půl deváté byl nástup a losování. Hanka Klímů nastoupila s Dianou Fany Eciloten do kategorie ZVV1 stejně jako Pepa Rubenwolf se Zorou Rapačov. A Hanka s Bodie do ZVV2. Já s Ikolkou jsme si užívaly nastoupení do kategorie ZM. Lidiček celkem dorazilo 23 a to šest do ZM 8. do ZVV1 a 9 do ZVV2. Hned po vylosování začaly poslušnosti ZM, a protože jsme si s Ikolkou vylosovaly číslo dvě šly jsme hned na řadu.

 

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Za naši snahu jsme byly ohodnoceny 45ti body. Pak nastoupila obrana podle jedniček. Nejdřív šel Pepa se Zorou a pak Hanka s Dianou.

ObrazekObrazekObrazekObrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

ObrazekObrazekObrazekObrazek

 

 

 

 

 

 

 

Na úžasný ledovce to zvládali s přehledem jak pesani a psovodi, ale hlavně figurant a pan rozhodčí. Mezi polednem se oteplilo, když nám do zad začalo hřát sluníčko. Šli jsme taky vylítat naše pesany. Ika si to užila s tátou a ségrou. Lítali na sněhu a bylo jim fajn. Pak jsme se ale museli vrátit zpět k práci. Přišla na řadu poslušnost ZVV2 a v ní Hanka s Bodie.

ObrazekObrazekObrazekObrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

Potom hned ještě nastoupily na poslušnost s Dianou.Ale odložení dodělávaly až po obranách, aby nemusel jít předcvičující pes.

ObrazekObrazek

Obrazek

No a hned se šlo na obrany ZM, teda já s Ikolkou.

 

 

 

 

 

 

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

Hned po nás a našem vystavení se šlo koukat na jedničkový poslušnosti. První nastoupil Pepa se Zorou IPO1 a pak Hanka s Diankou ZVV1.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No a to nejlepší na konec. Kategorie ZVV2 obrany. V nich nastoupily i svůj poslední boj Hanka s Bodie.

 

ObrazekObrazekObrazekObrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

Den utíkal moc hezky. Celá akce byla krásně připravena. Lidi sehraní, pan rozhodčí úžasně statečnej,opravdu vydržel celý den posuzovat jen s patnácti minutovou přestávkou. Byli jsme všici moc rádi, že jsme vyrazili a to i proto, že jsme vybojovali všechna tři místa. Hanka s Diankou nejen , že byly první v kategorii ZVV1, ale dostali cenu i za nejlepší obranu i za nejlepší poslušnost.

Obrazek

Pepa se Zorou obsadili hned druhé místo v IPO1 a já s Ikolkou místo třetí v kategorii ZM. Bodie získala medaily bramborovou a v kategorii ZVV2 obsadila místo čtvrtý.

 

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Takže naše výprava byla úspěšná, ve Volenici se nám moc líbilo a snad za rok vyrazíme zase a to třeba i s Janinou a Krystýnkou a Jirkou a Holčinou? No každopádně se na to těšíme. Tak ahoj na další akci. Zdraví Netolice