Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vodňanský kapr

26. 12. 2008

Vodňanský Kapr 26.12.2008

Tento vánoční den se naše partička z Netolic vydala zazávodit si na vyhlášeného Vodňanského kapříka. Počasí nám přálo. Zima sice byla, no co jiného čekat v prosinci než mráz, ale bylo sucho a ani moc nefoukolo.

Obrazek

 

ObrazekObrazek

Obrazek

 

Obrazek

V obouch kategoriích, bylo 9 závodníků. Losování proběhlo rychle a šlo se na to.Také nás přijel podpořit, nezávodící tým. Skvělá fotografka Janča Šmídů a Dáda Hřebíčků. Taky nás psychicky podpořit přišel Jarda s Jájou a Jirka se Zuzankou. Ale i mnoho dalších z našeho klubu.

 

 

 

 

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

Poslušnosti v jednotkách pěkně odpískal p. rozhodčí  a ve trojkách p. rozhodčí Ryneš. Bylo to pěkně v půlce a někdo si šel vylepšovat skóre do obran, někdo zase snižovat, což jsme byly mi s Ikolkou. Ale jinak si myslím, že většinu nás psíci mile překvapili a nezklamali. Na obrany se nastupovalo hned. O figurování se dělili figuranti p. Skřivánek a p. 

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

Co říci závěrem. Akce se nám moc líbyla a celá parta jsme se domluvili, že v lednu vyrazíme na další závody. Zimu jsme vydrželi závodilo se nám hezky a gratulujem hlavně Pepovi za krásné druhé místo.